Over

Over

Méér dan alleen opleiden.

In mijn loopbaan heb ik 24 jaar bij een grote bankinstelling gewerkt in zowel management- als adviesfuncties. De rode draad in mijn loopbaan is het begeleiden en coachen van medewerkers, altijd gericht op het leer- en groeiperspectief.

Vanaf het begin ben ik ook actief geweest als docent/trainer van vakinhoudelijke opleidingen, altijd met het doel medewerkers, op een enthousiaste wijze, te adviseren en motiveren om zich te blijven ontwikkelen.

Sinds 2007 ben ik als Zelfstandig Professional actief met mijn bedrijf Educamore. Vanuit een bancaire achtergrond ben ik eerst terechtgekomen in de wereld van opleiden en trainen. Al gauw kwam ik tot de constatering dat ‘trainen en opleiden’ vaak meer een doel op zich was dan slechts een middel wat kan worden ingezet om medewerker effectief te laten leren en groeien. Dus dient er bij bedrijven en organisaties meer te gebeuren dan alleen opleiden. Dit was voor mij de motivatie om voor mijzelf te beginnen als onafhankelijk adviseur.

Ontwikkel- en HR advies zonder het voorspelbare advies om een training, opleiding of coaching te volgen. Ik ben dan ook geen trainer of coach omdat ik mijn adviesrol ‘zuiver’ wil houden. Met deze aanpak onderscheid ik mij van velen en opdrachtgevers herkennen én waarderen dit dan ook.

Na de eerste opdrachten zag ik al gauw dat gedegen opleidingsadvies onlosmakelijk is verbonden met de optimale organisatie van de ‘Human Resources’ en vooral het managen hiervan. Dit was voor mij dan ook de reden om mij, naast Development, ook te richten op het managen van deze Human Resources in de rol van HR Project manager en HR Adviseur.

Door mijn ruime werkervaring o.a. als manager, kijk ik niet alleen vanuit HR perspectief naar vraagstukken van bedrijven en organisaties maar ook vanuit financieel- en klantperspectief. Zo ben ik ook in het bezit van het NIMA A en B diploma en heb ik diverse financiële en bancaire trainingen gevolgd. Met deze bagage voel ik mij dan ook prettig in de rol van een businesspartner voor het management.