Oplossingen

Oplossingen

Welke oplossingen kan ik u aanbieden?

Als HR project manager/manager a.i.:
Als externe professional word ik graag ingezet op projectbasis en in deze rol wil ik verantwoordelijk zijn voor een SMART uitvoering van uw HR(D) projecten. Ik beschik over een Prince2 ® Practitioner certificering voor projectmanagement. Ook voor het professionaliseren én ontwikkelen van uw HR afdeling kunt u op mijn expertise rekenen, zowel op gebied van de ontwikkeling en implementatie (automatisering) van HR instrumenten/processen als de ontwikkeling van uw HR medewerkers. Werken aan het creëren van ruimte voor HR advies en partnership in plaats van administratieve HR taken ‘koesteren’.

Als HR adviseur:
Voor vervanging of interim inzet ter ondersteuning van HR teams bij bedrijven en organisaties, bij voorkeur in een coachende rol en of als meewerkend voorman in zelforganiserende/zelfsturende teams. In 2011 heb ik mijn bachelor gehaald aan de Hogeschool Zuyd, PBM uitstroomprofiel Personeel & Arbeid.

Voor Assessments:
In samenwerking met andere partners verzorgt Educamore ook assessments (Werkgerelateerde Persoonlijkheidsvragenlijst, afgekort de WPV) voor W&S en loopbaanontwikkeling. Naast het afnemen van de assessment zorgt Educamore ook voor een heldere rapportage op ieder gewenst competentieniveau en persoonlijk advies aan deelnemer en leidinggevende op basis van het persoonlijk terugkoppelgesprek. Neemt u contact op voor een voorbeeldrapportage.

Voor Opleidingsbeleid & advies: 
Wordt er binnen een bedrijf of organisatie opgeleid met een visie of zijn de trainingen die worden aangeboden van die ‘losse flodders’? Wie kan bepalen of er er sprake is van een opleidingsvraag of dat het eigenlijk meer een organisatievraagstuk is? Hoe kan ik mijn medewerkers motiveren om deel te nemen aan een training? Is er sprake van een opleidingsbudget? Allemaal vragen waarbij Educamore kan ondersteunen en concreet inhoud kan geven hoe een helder Opleidingsbeleid geïmplementeerd kan worden. Ik heb de opleiding Post Bachelor Strategisch opleiden gevolgd.

Voor Training advies & organisatie:
Wat is de nu de vraag achter de gestelde ‘trainingsvraag’? Heb ik de leerdoelen wel scherp genoeg? Hoe kom ik aan een juiste trainer die past bij de groep die ik wil trainen? Hoe gaat de inkoop en organisatie? Wat gaat de training financieel opleveren? Allemaal vragen waarbij Educamore wil ondersteunen en zelfs de gehele organisatie van een training kan overnemen.

Voor zorginstellingen verzorgt Educamore al langer een aantal trainingen waarin de interne communicatie voorop staat. Voorbeelden zijn;

  • Training ‘Samenwerken met de informele zorg’
  • Training Communicatie voor gastvrouwen en helpende verzorgenden
  • Training Feedback geven binnen zelfsturende/zelforganiserende teams
  • Training Gastvrijheid voor servicemedewerkers, vrijwilligers, restaurantpersoneel enz.
  • Training Communicatieve vaardigheden

Voor de uitvoering van deze trainingen maakt Educamore gebruik van professionele en ervaren trainers binnen de Zorg. Voor de inhoud van deze training kunt u contact opnemen.